DAVID-LAW

David-Law este o societate de avocați matură și dinamică care se dezvoltă continuu pentru a servi nevoile reale ale clienților.

Valorile noastre

ÎNCREDEREA DĂ ÎNCREDERE

Încrederea și loialitatea noastră câștigată față de client nu este doar un deziderat de-al nostru, ci un pilon aplicabil pentru fiecare relație client – avocat.

RELAȚIA CLIENT-AVOCAT

Suntem mai aproape de nevoile fiecărui client în parte, prin crearea unei relații avocat-client bazată în special pe încredere reciprocă, confidențialitate dar și realism.

SOLUȚIE ȘI PREVENȚIE

Reușim să prevenim apariția problemelor juridice și aplicăm soluții pentru rezolvarea conflictelor, conducând fiecare client pe calea către succes.

TRANSPARENȚĂ

Apreciem comunicarea deschisă, schimbul de informații cu clienții și luarea deciziilor în comun.

MOBILITATE

Societatea noastră este construită pentru a oferi servicii la nivel național, asistând și reprezentând clienții pe întreg teritoriul țării.

Drept Comercial

Dreptul comercial reglementează conduita persoanelor, comercianților și întreprinderilor care sunt angajate în comerț și în vânzări. Cunoscut și sub denumirea de drept al afacerilor, este un domeniu larg de drept care interacționează cu multe alte domenii ale dreptului, cum ar fi reglementarea mediului, imobiliare și legile privind alimentația/siguranța.

ASISTARE ȘI REPREZENTARE

Echipa noastră de avocați are experiența necesară să vă asiste și reprezinte în fața instanțelor judecătorești și a altor organe de jurisdicție, a autorităților și instituțiilor publice, precum și în fața altor persoane fizice sau juridice.

SERVICII JURIDICE ONLINE

Noile instrumente digitale ne permit să oferim servicii clienților folosind internetul și tehnologia ca instrumente de lucru.

Folosim noi forme de comunicare între avocat și client, oferind o mai mare viteză în comunicare.

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Ca urmare a experienței dobândite punem la dispoziția tuturor clienților noștri servicii complete și dinamice de consultanță juridică. Vă oferim posibilitatea de a beneficia de servicii juridice de calitate exact în momentul în care aveți nevoie, rapid și simplu.

Fie că aveți nevoie de redactarea sau de verificarea unor documente cu valoare juridică, întâmpinați probleme în interpretarea unor dispoziții legale, ori doriți să fiți asistat la negocieri cu parteneri sau instituții ale statului, este suficient să ne contactați, avocații noștri vă stau permanent la dispoziție.

SERVICIILE NOASTRE

  • Redactare opinii legale;
  • Elaborare în mod personalizat a contractelor, statutelor, convențiilor, tranzacțiilor;
  • Asistarea clienților la negociere, mediere, arbitraj;
  • Activități de due diligence și consultanță în cadrul tranzacțiilor;
  • Consultanță și asistare în cadrul diverselor proceduri contencioase sau necontencioase;
  • Asistare și reprezentare în dosare având ca obiect litigii comerciale, redactarea acțiunilor civile și reprezentarea în fața instanțelor în litigii de natură comercială.

ÎNTÂMPINI O PROBLEMĂ? ÎNTREABĂ UN AVOCAT