DAVID-LAW

David-Law este o societate de avocați matură și dinamică care se dezvoltă continuu pentru a servi nevoile reale ale clienților.

Valorile noastre

ÎNCREDEREA DĂ ÎNCREDERE

Încrederea și loialitatea noastră câștigată față de client nu este doar un deziderat de-al nostru, ci un pilon aplicabil pentru fiecare relație client – avocat.

RELAȚIA CLIENT-AVOCAT

Suntem mai aproape de nevoile fiecărui client în parte, prin crearea unei relații avocat-client bazată în special pe încredere reciprocă, confidențialitate dar și realism.

SOLUȚIE ȘI PREVENȚIE

Reușim să prevenim apariția problemelor juridice și aplicăm soluții pentru rezolvarea conflictelor, conducând fiecare client pe calea către succes.

TRANSPARENȚĂ

Apreciem comunicarea deschisă, schimbul de informații cu clienții și luarea deciziilor în comun.

MOBILITATE

Societatea noastră este construită pentru a oferi servicii la nivel național, asistând și reprezentând clienții pe întreg teritoriul țării.

Dreptul Asigurărilor

Legile și reglementările în domeniul asigurărilor gestionează și controlează modul în care contractele de asigurare sunt formate și puse în aplicare. Legile asigurărilor gestionează procesele de ofertare, cumpărare, vânzare și reclamații pentru asigurări.

ASISTARE ȘI REPREZENTARE

Echipa noastră de avocați are experiența necesară să vă asiste și reprezinte în fața instanțelor judecătorești și a altor organe de jurisdicție, a autorităților și instituțiilor publice, precum și în fața altor persoane fizice sau juridice.

SERVICII JURIDICE ONLINE

Noile instrumente digitale ne permit să oferim servicii clienților folosind internetul și tehnologia ca instrumente de lucru.

Folosim noi forme de comunicare între avocat și client, oferind o mai mare viteză în comunicare.

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Ca urmare a experienței dobândite punem la dispoziția tuturor clienților noștri servicii complete și dinamice de consultanță juridică. Vă oferim posibilitatea de a beneficia de servicii juridice de calitate exact în momentul în care aveți nevoie, rapid și simplu.

Fie că aveți nevoie de redactarea sau de verificarea unor documente cu valoare juridică, întâmpinați probleme în interpretarea unor dispoziții legale, ori doriți să fiți asistat la negocieri cu parteneri sau instituții ale statului, este suficient să ne contactați, avocații noștri vă stau permanent la dispoziție.

SERVICIILE NOASTRE

Echipa noastră este extrem de atentă pentru a trage balanța în favoarea scopului prevăzut. Unele dintre punctele pe care le oferim:

  • Asistarea și reprezentarea în litigii care derivă din contracte de asigurare;
  • Asistarea și reprezentarea părților vătămare (victimelor) în dosare penale înregistrate ca urmare a producerii accidentelor auto;

  • Aplicarea dispozițiilor Codului Muncii și ale Legii 16/2016 pentru șoferi (dispoziții cu privire la delegarea și detașarea salariaților);

  • Redactarea și susținerea constituirii de parte civilă, cu scopul obținerii de daune morale și daune materiale în vederea recuperării prejudiciilor suferite ca urmare a accidentelor de circulație – atât în cadrul procedurilor penale cât și în cadrul celor civile;
  • Obținerea de despăgubiri pentru persoanele care au suferit accidente sau pentru aparținătorii persoanelor decedate în urma accidentelor auto;
  • Reprezentarea în fața societăților de asigurare sau a Fondului de Garantare a Asiguraților (FGA).

ÎNTÂMPINI O PROBLEMĂ? ÎNTREABĂ UN AVOCAT