DAVID-LAW

David-Law este o societate de avocați matură și dinamică care se dezvoltă continuu pentru a servi nevoile reale ale clienților.

Valorile noastre

ÎNCREDEREA DĂ ÎNCREDERE

Încrederea și loialitatea noastră câștigată față de client nu este doar un deziderat de-al nostru, ci un pilon aplicabil pentru fiecare relație client – avocat.

RELAȚIA CLIENT-AVOCAT

Suntem mai aproape de nevoile fiecărui client în parte, prin crearea unei relații avocat-client bazată în special pe încredere reciprocă, confidențialitate dar și realism.

SOLUȚIE ȘI PREVENȚIE

Reușim să prevenim apariția problemelor juridice și aplicăm soluții pentru rezolvarea conflictelor, conducând fiecare client pe calea către succes.

TRANSPARENȚĂ

Apreciem comunicarea deschisă, schimbul de informații cu clienții și luarea deciziilor în comun.

MOBILITATE

Societatea noastră este construită pentru a oferi servicii la nivel național, asistând și reprezentând clienții pe întreg teritoriul țării.

Dreptul Transporturilor

Legea transporturilor acoperă cele mai multe aspecte ale călătoriilor și comerțului pe străzi și autostrăzi, în aer și pe apă.

ASISTARE ȘI REPREZENTARE

Echipa noastră de avocați are experiența necesară să vă asiste și reprezinte în fața instanțelor judecătorești și a altor organe de jurisdicție, a autorităților și instituțiilor publice, precum și în fața altor persoane fizice sau juridice.

SERVICII JURIDICE ONLINE

Noile instrumente digitale ne permit să oferim servicii clienților folosind internetul și tehnologia ca instrumente de lucru.

Folosim noi forme de comunicare între avocat și client, oferind o mai mare viteză în comunicare.

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Ca urmare a experienței dobândite punem la dispoziția tuturor clienților noștri servicii complete și dinamice de consultanță juridică. Vă oferim posibilitatea de a beneficia de servicii juridice de calitate exact în momentul în care aveți nevoie, rapid și simplu.

Fie că aveți nevoie de redactarea sau de verificarea unor documente cu valoare juridică, întâmpinați probleme în interpretarea unor dispoziții legale, ori doriți să fiți asistat la negocieri cu parteneri sau instituții ale statului, este suficient să ne contactați, avocații noștri vă stau permanent la dispoziție.

SERVICIILE NOASTRE

Având o bogată experiență în domeniu, dobândită ca urmare a colaborării de lungă durată cu mari societăți de transport, oferim consultanță cu privire la probleme de natură juridică întâmpinate în activitatea curentă, precum:

  • Plata șoferilor de transport internațional în spațiul Comunitar;
  • Aplicarea dispozițiilor Regulamentelor Europene;
  • Aplicarea dispozițiilor Codului Muncii și ale Legii 16/2016 pentru șoferi (dispoziții cu privire la delegarea și detașarea salariaților);
  • Formularul DA1 – privind procedura de utilizare în caz de accident în străinătate;
  • Formularul A1 – privind aplicarea legislației de asigurări sociale în statul de origine;
  • Aplicarea dispozițiilor art. 251 și următoarele din Codul Muncii, privind Cercetarea disciplinară a angajaților;
  • Imputarea daunelor/amenzilor produse de către șoferi.

ÎNTÂMPINI O PROBLEMĂ? ÎNTREABĂ UN AVOCAT