DAVID-LAW

David-Law este o societate de avocați matură și dinamică care se dezvoltă continuu pentru a servi nevoile reale ale clienților.

Valorile noastre

ÎNCREDEREA DĂ ÎNCREDERE

Încrederea și loialitatea noastră câștigată față de client nu este doar un deziderat de-al nostru, ci un pilon aplicabil pentru fiecare relație client – avocat.

RELAȚIA CLIENT-AVOCAT

Suntem mai aproape de nevoile fiecărui client în parte, prin crearea unei relații avocat-client bazată în special pe încredere reciprocă, confidențialitate dar și realism.

SOLUȚIE ȘI PREVENȚIE

Reușim să prevenim apariția problemelor juridice și aplicăm soluții pentru rezolvarea conflictelor, conducând fiecare client pe calea către succes.

TRANSPARENȚĂ

Apreciem comunicarea deschisă, schimbul de informații cu clienții și luarea deciziilor în comun.

MOBILITATE

Societatea noastră este construită pentru a oferi servicii la nivel național, asistând și reprezentând clienții pe întreg teritoriul țării.

Exproprieri și Despăgubiri

Cu toate că dreptul de proprietate este garantat prin Constituția României există situații, reglementate în mod expres, în care acest drept poate fi pierdut prin expropriere. Această operațiune se poate realiza doar în anumite condiții, strict prevăzute de lege și cu o justă și prealabilă despăgubire.

ASISTARE ȘI REPREZENTARE

Echipa noastră de avocați are experiența necesară să vă asiste și reprezinte în fața instanțelor judecătorești și a altor organe de jurisdicție, a autorităților și instituțiilor publice, precum și în fața altor persoane fizice sau juridice.

SERVICII JURIDICE ONLINE

Noile instrumente digitale ne permit să oferim servicii clienților folosind internetul și tehnologia ca instrumente de lucru.

Folosim noi forme de comunicare între avocat și client, oferind o mai mare viteză în comunicare.

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Ca urmare a experienței dobândite punem la dispoziția tuturor clienților noștri servicii complete și dinamice de consultanță juridică. Vă oferim posibilitatea de a beneficia de servicii juridice de calitate exact în momentul în care aveți nevoie, rapid și simplu.

Fie că aveți nevoie de redactarea sau de verificarea unor documente cu valoare juridică, întâmpinați probleme în interpretarea unor dispoziții legale, ori doriți să fiți asistat la negocieri cu parteneri sau instituții ale statului, este suficient să ne contactați, avocații noștri vă stau permanent la dispoziție.

SERVICIILE NOASTRE

  • Avocații noștri vă reprezintă cu succes în procedurile de expropriere în vederea obținerii unor despăgubiri juste și echitabile. Societatea noastră deține o vastă experiență în acest domeniu, dobândită ca urmare a reprezentării clienților în procedurile de expropriere desfășurate pe raza județului Cluj, în vederea implementării unor proiecte cu sunt prelungirea pistei aeroportului Avram Iancu, devierea cursului râului Someșul Mic, realizarea centurilor, autostrăzii sau a altor investiții publice.
  • În cele mai multe situații valoarea despăgubirilor este stabilită în mod eronat, la niveluri care sunt inferioare prețului real al imobilului, iar în alte situații întreaga procedură este amânată excesv sau chiar eronată, proprietarii fiind omiși de pe listele persoanelor expropriate sau suprafețele imobilelor fiind indicate greșit.
  • Prin asistare în relația cu expropriatorul sau prin redactarea și susținerea acțiunilor în fața instanțelor de judecată, echipa noastră vă poate ajuta să obțineți drepturile care vi se cuvin potrivit Constituției și a Legilor care reglementează această materie.

ÎNTÂMPINI O PROBLEMĂ? ÎNTREABĂ UN AVOCAT