DAVID-LAW

David-Law este o societate de avocați matură și dinamică care se dezvoltă continuu pentru a servi nevoile reale ale clienților.

Valorile noastre

ÎNCREDEREA DĂ ÎNCREDERE

Încrederea și loialitatea noastră câștigată față de client nu este doar un deziderat de-al nostru, ci un pilon aplicabil pentru fiecare relație client – avocat.

RELAȚIA CLIENT-AVOCAT

Suntem mai aproape de nevoile fiecărui client în parte, prin crearea unei relații avocat-client bazată în special pe încredere reciprocă, confidențialitate dar și realism.

SOLUȚIE ȘI PREVENȚIE

Reușim să prevenim apariția problemelor juridice și aplicăm soluții pentru rezolvarea conflictelor, conducând fiecare client pe calea către succes.

TRANSPARENȚĂ

Apreciem comunicarea deschisă, schimbul de informații cu clienții și luarea deciziilor în comun.

MOBILITATE

Societatea noastră este construită pentru a oferi servicii la nivel național, asistând și reprezentând clienții pe întreg teritoriul țării.

Insolvență și Faliment

Cu o legislație vastă și în continuă schimbare, Insolvența și falimentul reprezintă una dintre cele mai complexe ramuri de drept având o aplicare atât în mediul comercial cât și în cel al persoanelor fizice.

ASISTARE ȘI REPREZENTARE

Echipa noastră de avocați are experiența necesară să vă asiste și reprezinte în fața instanțelor judecătorești și a altor organe de jurisdicție, a autorităților și instituțiilor publice, precum și în fața altor persoane fizice sau juridice.

SERVICII JURIDICE ONLINE

Noile instrumente digitale ne permit să oferim servicii clienților folosind internetul și tehnologia ca instrumente de lucru.

Folosim noi forme de comunicare între avocat și client, oferind o mai mare viteză în comunicare.

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Ca urmare a experienței dobândite punem la dispoziția tuturor clienților noștri servicii complete și dinamice de consultanță juridică. Vă oferim posibilitatea de a beneficia de servicii juridice de calitate exact în momentul în care aveți nevoie, rapid și simplu.

Fie că aveți nevoie de redactarea sau de verificarea unor documente cu valoare juridică, întâmpinați probleme în interpretarea unor dispoziții legale, ori doriți să fiți asistat la negocieri cu parteneri sau instituții ale statului, este suficient să ne contactați, avocații noștri vă stau permanent la dispoziție.

SERVICIILE NOASTRE

Companii:
  • Dacă societatea poate fi salvată sau afacerea este viabilă – datoriile acesteia pot fi restructurate (de obicei, în acord cu creditorii). Acest lucru este pentru a proteja firma și a menține locurile de muncă;
  • Dacă afacerea nu poate fi salvată, compania trebuie să fie lichidată („da faliment”).
Antreprenori:
  • De obicei, pot solicita o procedură care implică un plan de rambursare ordonat pentru datoriile lor și o descărcare de datorie după o perioadă rezonabilă de timp (de obicei 3 ani). Acest lucru asigură că nu sunt falimentați personal și pot lansa noi întreprinderi în viitor;
În toate cazurile, de îndată ce procedura este deschisă oficial, creditorii nu mai pot întreprinde acțiuni individuale pentru recuperarea datoriilor. Acest lucru este pentru a ne asigura că toți creditorii sunt pe picior de egalitate și pentru a proteja bunurile debitorului; Conchidem cu faptul că noi te putem ajuta punct cu punct pentru a închide cât mai eficient și rapid aceste cazuri, pentru compania sau țelul tău antreprenorial.

ÎNTÂMPINI O PROBLEMĂ? ÎNTREABĂ UN AVOCAT