DAVID-LAW

David-Law este o societate de avocați matură și dinamică care se dezvoltă continuu pentru a servi nevoile reale ale clienților.

Valorile noastre

ÎNCREDEREA DĂ ÎNCREDERE

Încrederea și loialitatea noastră câștigată față de client nu este doar un deziderat de-al nostru, ci un pilon aplicabil pentru fiecare relație client – avocat.

RELAȚIA CLIENT-AVOCAT

Suntem mai aproape de nevoile fiecărui client în parte, prin crearea unei relații avocat-client bazată în special pe încredere reciprocă, confidențialitate dar și realism.

SOLUȚIE ȘI PREVENȚIE

Reușim să prevenim apariția problemelor juridice și aplicăm soluții pentru rezolvarea conflictelor, conducând fiecare client pe calea către succes.

TRANSPARENȚĂ

Apreciem comunicarea deschisă, schimbul de informații cu clienții și luarea deciziilor în comun.

MOBILITATE

Societatea noastră este construită pentru a oferi servicii la nivel național, asistând și reprezentând clienții pe întreg teritoriul țării.

Drept Penal

Asistare și reprezentare în proceduri penale în fața instanțelor de judecată, parchetelor sau organelor de cercetare penală.

ASISTARE ȘI REPREZENTARE

Echipa noastră de avocați are experiența necesară să vă asiste și reprezinte în fața instanțelor judecătorești și a altor organe de jurisdicție, a organelor de urmărire penală, a autorităților și instituțiilor publice, precum și în fața altor persoane fizice sau juridice.

SERVICII JURIDICE ONLINE

Noile instrumente digitale ne permit să oferim servicii clienților folosind internetul și tehnologia ca instrumente de lucru.

Folosim noi forme de comunicare între avocat și client, oferind o mai mare viteză în comunicare.

SERVICIILE NOASTRE

 • Ne implicăm activ și cu profesionalism în cauzele penale, oferind asistență și reprezentare clienților noștri atât în faza de urmărire penală (poliție, Parchet, DIICOT,DNA), cât și în faza de judecată (indiferent de instanța competentă);
 • Vă putem ajuta și în promovarea de cereri având ca obiect contestații la executare, liberare condiționată, întrerupere a executării pedepsei (de ex. din motive medicale), iar ulterior executării în conceperea cererilor de reabilitare judecătorească;
 • Aria noastră de experiență acoperă toate infracțiunile prevăzute de Codul penal, precum și cele prevăzute în diferite legi speciale:
  • Legea 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri;
  • Legea nr. 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive;
  • Legea 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale;
  • Legea 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sancționarea corupției.

ÎNTÂMPINI O PROBLEMĂ? ÎNTREABĂ UN AVOCAT