david law

DREPT PENAL ASISTARE ȘI REPREZENTARE

Suntem o societate de avocatură cu avocați specializați în drept penal, unde pasiunea pentru justiție întâlnește experiența juridică. Suntem aici pentru a oferi asistență juridică de încredere, eficientă în toate problemele penale.
Drept penal

SERVICII COMPLETE

Apărare penală

Oferim servicii complete de apărare în fața organelor de urmărire penală (poliție: IPJ, BCCO, BAS, SICE, SIC, Parchet: DIICOT, DNA), judecătorului de drepturi și libertăți, judecătorului de cameră preliminară și în fața instanțelor de judecată, asigurându-ne că fiecare client beneficiază de o reprezentare legală puternică și susținută. Asigurăm asistență juridică persoanelor fizice sau juridice care au calitate procesuală de suspect, inculpat, persoană vătămată, parte civilă ori parte responsabilă civilmente.

SERVICII COMPLETE APARARE PENALĂ

ARIA DE PRACTICĂ

Aria noastră de practică acoperă infracțiunile prevăzute de legislația penală, fiind orientați cu precădere către infracțiuni cum sunt:

  • trafic și consum ilicit de droguri sau produse susceptibile de a avea efecte psihoactive
  • infracțiuni informatice
  • infracțiuni rutiere (conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului ori a altor substanțe etc.)
  • infracțiuni economice
  • infracțiuni de corupție și de serviciu (Darea / Luarea de mită, Traficul / Cumpărarea de influență, Delapidarea, Purtarea abuzivă, Abuzul în serviciu, Neglijența în serviciu, Uzurparea funcției, Conflictul de interese, Deturnarea de fonduri)
  • infracțiuni de fals și uz de fals.

David law Portofoliu

Portofoliul nostru cuprinde nenumărate cazuri de succes, în care am reușit să obținem soluții cum sunt renunțarea la aplicarea pedepsei, amânarea aplicării pedepsei, achitarea sau încetarea procesului penal, reducerea pedepsei aplicată de instanțe și alte moduri favorabile de soluționare a procesului pentru clienții noștri. Încrederea și satisfacția lor reprezintă lor cea mai bună recomandare.

Încetarea procesului
penal

Achitări

Reduceri de pedepse

imagine-echipa

Experiență și profesionalism

Cu o echipă de avocați dedicați și cu o vastă experiență în dreptul penal, ne-am câștigat reputația prin abordarea noastră proactivă, pasiunea pentru justiție și obținerea de rezultate pozitive pentru clienții noștri.